Om Gambit

Gambit Hill+Knowlton Strategies er Norges ledende kommunikasjonsbyrå. Vi har en bred tilnærming til faget, med strategisk og operativ kompetanse innenfor alle kommunikasjonsdisipliner.

Vi utvikler løsninger på alle plattformer – fra PR og reklame, til events, digitale medier, sosiale nettverk, mobile løsninger m.m.

Spiss og bredde
Vi er rundt 60 medarbeidere med svært variert bakgrunn. Noen har erfaring fra media, kommunikasjon og organisasjonsliv, noen har hatt ledende stillinger i offentlige etater eller private selskaper, mange har erfaring fra politikk på høyt nivå, mens andre har sin bakgrunn fra forskning, forvaltning, undervisning, helse, finans osv.

Samlet sett har vi svært bred kompetanse og ikke minst – et omfattende nettverk innenfor politikk, samfunnsliv og næringsliv. Dette gir oss en helt spesiell påvirkningskraft på vegne av våre kunder.

Bredde er også noe som kjennetegner kundeporteføljen – våre oppdragsgivere er alt fra enkeltpersonsforetak til flere av Norges største virksomheter.

Globalt PR-nettverk
Vi er en del av Hill+Knowlton Strategies – et ledende internasjonalt kommunikasjonsbyrå som tilbyr tjenester til lokale, multinasjonale og globale klienter. Hill+Knowltons hovedkontor for Nord-, Øst- og Sentral-Europa er lagt til Oslo og er integrert med Gambit H+K i Norge.

I tillegg til kontoret i Oslo har Gambit H+K et avdelingskontor i Stavanger, og er dermed det eneste internasjonale kommunikasjonsbyrået med lokal tilstedeværelse på Vestlandet.

Selskapet er basert i New York, med 82 kontorer i 45 land, i tillegg til et omfattende tilknyttet nettverk. Byrået er en del av WPP Group plc (NASDAQ: WPPGY), et av verdens største kommunikasjonskonsern.

Les også: Gambit H+K åpner kontor i Stavanger

Les også: H+K i Nord-Europa ledes fra Oslo