Velkommen til Tankestue

Velkommen til Tankestue

29/11/2011 |  by  |  Gambits verden  |  , , ,

I flere år har vi i Gambit H+K gitt råd til bedrifter og organisasjoner om hvorfor man skal blogge. Derfor er det sannelig på tide at vi tar litt av egen medisin og lanserer vår egen blogg; «Tankestue».

«Tankestue» er et såkalt ny-ord vi i Gambit H+K har funnet på .De fleste vil nok også se at vi er inspirert av det engelske ordet Think Tank, eller Tenketank og Tankesmie som er de vanligst brukte oversettelsene.

På denne bloggen vil vi dele våre tanker om trender og utvikling i kommunikasjonsfaget. Og for meg signaliserer i hvert fall ordet stue et sted der hele familien kan samles. Og et sted der dialogen foregår på et uformelt og personlig vis.

Dele og lære
På denne bloggen vil vi dele av vår fagkompetanse – og forsøke å skape en arena for faglig diskusjon og faglig læring. Målet er å vise noe av den mangfoldige kulturen byrået vårt har å by på – og forhåpentligvis inspirere deg som leser postene våre.

Dynamikk er jo selve hensikten med en blogg. Derfor oppfordrer vi til deltakelse, tilbakemeldinger, innspill og meningsutveksling. På den måten blir vi alle forhåpentligvis litt klokere og innsiktsfulle.

Får vi til det – har vi lykkes med tankestuen vår.

Om skribenten

Ole Tom er administrerende direktør og byråleder i Gambit H&K. Han har tidligere vært viseadministrerende, og før det ledet han avdelingen for selskapskommunikasjon. Han kom til Gambit H&K fra jobben som kommunikasjonsdirektør i børsnoterte P4 Radio Hele Norge ASA. Før det var han informasjonsdirektør i Telenor Privat og informasjonssjef i Telenor Mobil. Han har også vært næringspolitisk sjef i Bedriftsforbundet, samt programleder for aktualitetsmagasinet "Sytten Tretti" på P4.